Revolucija v pomlajevanju

Rezultat znanja, ki ga je Skeyndor pridobil v petih desetletjih raziskav, je ustvaril sistem MEGAN® by Skeyndor, najnaprednejša inovacija v tehnologiji in kozmetiki, nov sistem, ki dosega izjemno celično regeneracijo v najglobljih tkivih. Revolucionarna kombinacija, ki jo je potrdil Španski center za razvoj industrijske tehnologije - Tri Synergy Tech® z Hi-Tech Performing Drone Cosmetics - visokotehnološka učinkovita kozmetika z rezultati, ki jih še niste videli. Tri Synergy Tech® prvič združuje potencial treh tehnik, Hi-Freq, Dermaboost in Deep RGB, v edinstveni napravi za več obraznih in telesnih tretmajev, ki skupaj z inovativnimi proizvodi Hi-Tech Performing Cosmetics ustvarja popolno sinergijo s spektakularnimi regeneracijskimi učinki. Nedvomno izjemno inovativna kombinacija v estetskih tretmajih z napravami.

TRIJE KORAKI IN REZULTATI, DOKAZANI S KLINIČNIMI ŠTUDIJAMI

Hi-Freq- visoka frekvenca je prvi korak v sistemu MEGAN by Skeyndor. Visokofrekvenčni monopolarni kapacitivni tok, ki skupaj z visoko zmogljivim prevodnim Hi-Freq gelom stimulira, regenerira in preoblikuje najgloblja tkiva kože.

Kako učinkuje visoka frekvenca- Hi-Freq?

 • Vibracija in gretje: zaradi česar tkiva, bogata z vodo (mišice in žilni sistem), vibrirajo, kar proizvaja višjo toploto globoko v koži.
 • Aktivacija in prepustnost: ko se temperatura v koži dvigne, se poveča mikrocirkulacija, kar povzroči dvig ravni kisika in hranil v tkivih. Poveča se prepustnost aktivnih učinkovin skozi tkivo, aktivacija v maščobnem tkivu pa pospeši metabolizem in poveča izgorevanje maščob ter ustvari lipolitični učinek.
 • Regeneracija in drenaža: Toplotno povečanje kože poveča sproščanje snovi, vključno s proteini toplotnega šoka (HSP), ki spodbujajo proizvodnjo kolagena in elastina za regenerativni učinek polnjenja gostote kože. To povišanje temperature tudi pospeši odvajanje in izločanje tekočin in odpadnih produktov-toksinov. 

Drugi in tretji korak združuje Dermaboost in Deep RGB tehnologiji za največjo prepustnost in učinkovitost. Dermaboost poveča penetracijo in izboljša absorpcijo LED aktivnih učinkovin zahvaljujoč najsodobnejšim hidroelektroporacijskim in mezoterapevtskim tokovom, posebej prilagojenim sistemu MEGAN® by Skeyndor.

Deep RGB tehnika aktivira fotostimulativne koncentrate LED Active, oblikovane s tehnologijo kozmetičnih dronov Drone Cosmetic. Vsak žarek svetlobe – rdeče, zelene ali modre – prodre v različne nivoje kože in vtira posebne koncentrate za različne potrebe kože: pore, svetlost, čvrstost, madeže, gube in ohlapno kožo. Natančnost, učinkovitost in tehnologija opredeljujejo najsodobnejšo kozmetiko, ki jo je Skeyndor razvil ekskluzivno za MEGAN®. Sedem izjemnih koncentratov s tehnologijo kozmetičnih dronov Cosmetic Drone, prilagojenih njihovi specifični funkciji. Tehnologija Cosmetic Drone je najnaprednejši sistem za dostavo aktivnih sestavin, ki je trenutno na voljo na trgu. Njegove mikrokapsule vključujejo celični GPS, ki omogoča aktivni sestavini, da natančno določi ciljne celice, ki jih želimo negovati. Kozmetični Led E-Gel, energijsko prevoden gel vlaži, krepi in revitalizira kožo med tretmaji s tehnologijama DermaBoost in Deep RGB. Ščiti celice pred oksidativnim stresom, spodbuja regeneracijo kože in presnovo energije ter krepi učinek svetlobe na kožo.

Kako delujeta Dermaboost & Deep RGB?

 • HYDRO-DERMABOOST: Srednjefrekvenčni monopolarni tok, ki ustvarja nastavljiv pretok elektronov, kar poveča prepustnost kože in sposobnost prodiranja sestavin LED aktivnega koncentrata.
 • MESO-DERMABOOST: Srednjefrekvenčni bipolarni tok, ki olajša transepidermalno prodiranje koncentratov LED Active v celice z oblikovanjem prehodnih mikropor v celični membrani.
 • DEEP RGB: LED naprava, ki pretvarja električno energijo v svetlobo:
  • BLUE LIGHT (480 nm) Plitvo prodiranje: Priporočljivo za nego k aknam nagnjene mastne kože in kože z razširjenimi porami. Doseže fotoinaktivacijo P. acnes z aktiviranjem porfirinov.
  • GREEN LIGHT (540 nm) Srednja penetracija: Priporočljivo za odstranjevanje madežev, enakomernejšo polt in zagotavljanje sijaja. Sodeluje pri proizvodnji melanina.
  • RED LIGHT (630 nm) Globoka penetracija: Priporočljivo za nego proti staranju, proti gubam in za učvrstitev tkiv. Spodbuja nastajanje kolagena in izboljšuje izkoristek celične energije.


Na koncu terapije nanesemo manjšo količino proizvoda Hi-Tech Performing Booster, ročno masiramo, dokler se popolnoma ne vpije. S tem izboljšamo in podaljšamo učinke tretmaja MEGAN.

KLINIČNA TESTIRANJA IN REZULTATI

Učinkovitost MEGAN® by Skeyndor je dokazana s kliničnimi študijami, ki potrjujejo njegovo izjemno sposobnost regeneracije kože. Rezultati so takojšnji in dolgotrajni. 

 • 100% lifting učinek in bolj definirane konture obraza in vratu.
 • 100% zmanjšanje gub, gostejša, prožnejša in bolj napeta koža.
 • 100% čistejša, bolj enakomerna, sijoča in razstrupljena koža.
 • 100% očiščena in enotna koža z zmanjšanimi porami.
 • 85% gladka koža okoli oči in zmanjšani podočnjaki.
 • 92% lepša polt, manj madežev.
Cenik